«Αυτά έχει το ποδόσφαιρο»

Ο Λουκάς Καραδήμος εξέφρασε τη στεναχώρια του για το πώς έχασε η Καλλιθέα στις Σέρρες.

Μετά το ματς στις Σέρρες, όπου η Καλλιθέα νικούσε 2-0 και ηττήθηκε με 3-2, ο προπονητής της Λουκάς Καραδήμος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό το παιχνίδι το χάσαμε από μόνοι μας. Ο Πανσερραϊκός είχε φοβερή αντίδραση, πίστεψε στο ματς μετά το 0-2, έβαλε ένα γκολ έφτασε και στην ισοφάριση. Στο ημίχρονο καταλάβαμε πως το δεύτερο μέρος θα ήταν δύσκολο αλλά πιστέψαμε πως θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Αυτό δεν έγινε, φάγαμε και ένα γκολ σε μία ανύποπτη στιγμή, σε μία κόντρα και με πολλά λάθη. Από εκείνο το σημείο και μετά προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό, να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα, όμως ο Πανσερραίκός έχει έμπειρα παιδιά και μία έμπειρη ομάδα.

Διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και μοιραία ήρθε το σκόρ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θεωρώ πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Νομίζω το αποδείξαμε και σήμερα. Εχουμε νέα παιδιά, το πληρώνουμε αυτό στην απειρία, αλλά δεν πειράζει. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά και αυτή την ομάδα και να συνεχίσουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό γιατί παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει μία διαφορετική φιλοσοφία».

Ερωτηθείς για τα αν βλέπει διαφορές στον Πανσερραϊκό του πρώτου μισού με αυτόν του δεύτερου ο Καραδήμος απάντησε: «Ναι έχει διαφορά. Είναι πιο οργανωμένη ομάδα, αλλά να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γιατί είναι παιχνίδι που το φέραμε στα μέτρα μας κάποια στιγμή και δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε, το ποδόσφαιρο αυτά έχει!».

Τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Διονύσης Μπέλης, που είπε: «Ήρθαμε εδώ με σκοπό να πάρουμε τη νίκη για να κρατηθούμε ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Καταφέραμε να προηγηθούμε με 0-2. Όμως από αδράνειες της δικής μας άμυνας ο Πανσερραϊκός κατάφερε και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο.

Είπαμε στα αποδυτήρια πως θα μπούμε στο γήπεδο να διεκδικήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο ό,τι και στο πρώτο, δηλαδή τη νίκη. Μπήκαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, σε μία κόντρα από δικιά μας επίθεση κατάφεραν να μας βάλουν το γκολ. Μετά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν βρίσκαμε εύκολα διαδρόμους για να απειλήσουμε, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ματς στην έδρα μας και θα δουλέψουμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν και άλλη ψυχολογία».

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep