«Δείξαμε μέταλλο»

Πρώτη φορά έπαιξαν στην Καλλιθέα αμυντικά χαφ οι Μουκτάρης - Γκίνη.

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Καλλιθέα έπειτα από την εκτός έδρας νίκη (3-0) σε βάρος του Παναιγιαλείου. Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι διαχειρίστηκαν σωστά τις δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και πήραν μεγάλη ανάσα. Όπως τόνισε ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης μετά το τέλος του αγώνα στους ποδοσφαιριστές του: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο σαν ομάδα και διαχειριστήκαμε σωστά τα δύο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Όπως δεν διαλύσαμε μετά τις ήττες αυτές, έτσι και τώρα δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα».

Σημειώνεται ότι απέναντι στον Παναιγιάλειο έπαιξαν για πρώτη φορά αμυντικά χαφ οι Μουκτάρης - Γκίνη. Το δίδυμο αυτό, μάλιστα, όπως έλεγαν οι «κυανόλευκοι» δεν έχει δοκιμαστεί ούτε στην προπόνηση. Ωστόσο, η αλλαγή κρίθηκε επιτακτική, γιατί ο Τάσος Ρουσάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή», αλλά χρειάζεται κάποιες μέρες ξεκούραση και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Βέροια για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (03/12). Εκτός πλάνων παραμένουν οι Τζάκσον, Σταμόπουλος.

Απέναντι στη «Βασίλισσα του Βορρά» αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα.

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep