«Ό,τι δικαιούμασταν...»

Ο Νίκος Παντέλης έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και ευχαρίστησε για τη φιλοξενία.

Μετά τη νίκη (3-0) της Καλλιθέας στο Αίγιο ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Νίκος Παντέλης ανέφερε:

«Κι εγώ και τα μέλη της Καλλιθέας ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη διλοξενία. Πάντα είναι η κατάλληλη εδώ. Είναι μία μεγάλη νίκη και την καθιστά πιο μεγάλη το γεγονός ότι έγινε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Μας βοήθησε το πρώτο γκολ και στο δεύτερο κάναμε καλή διαχείριση. Ξέραμε ότι ο Παναιγιάλειος θα άφηνε διαδρόμους και εμείς έχουμε γρήγορους επιθετικούς. Η ουσία είναι η νίκη. Πήραμε σήμερα ό,τι δικαιούμασταν και απέναντι στη Λαμία και με την ΑΕΛ, γιατί ήμασταν καλοί, αλλά φανήκαμε επιπόλαιοι.

Είναι απλά μία νίκη. Και λόγω της εμπειρίας μου λέω ότι για να έχει αντίκρισμα πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη. Καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο και τον Γιώργο Είναι ένα άτυχο αποτέλεσμα γι' αυτόν».

Κατηγορείται το σύμπαν, διαιτητές, προπονητες και ακούμε ευχολόγια. Γιατί;

«Κάνω 20 χρόνια αυτή τη δουλειά. Και έχω την εμπειρία και την άποψη να μιλήσω για την κατηγορία. Πέρυσι είχαμε χάσει και πάλι τα ίδια είπα. Δεν έχει καμία σχέση το αποτέλεσμα. Μπορεί να πας σε άλλες έδρες και να μην μπορείς να μπεις στα αποδυτήρια ή να υπάρχουν μπράβοι. Δεν το λέω για να χαϊδέψω αυτιά. Να παίξουμε και όποιος είναι καλύτερος και πιο τυχερός να νικήσει. Όταν υπάρχει καλή φιλοξενία θα το αναδείξω. Δεν είμαι από τους τύπους που δεν θα πω αυτό που αισθάνομαι. Και να χάναμε τα ίδια θα έλεγα. Το καλό πρέπει να λέγεται».

Ο Νταμιάν Γκίνη ανέφερε:
«Είναι σημαντική και μεγάλη νίκη, γιατί ο Παναιγιάλειος έδειχνε πολύ καλή εικόνα εντός έδρας και εμείς προερχόμασταν από δύο ήττες. Θέλαμε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις, παίξαμε καλά και τα καταφέραμε. Θέλει και τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς και δεν απειληθήκαμε. Μη μείνουμε εδώ. Έχουμε τη Βέροια στο Κύπελλο και πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη για να έχει αντίκρισμα το αποτέλεσμα αυτό. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep