«Σαν πρωτάθλημα...»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε στο flnews.gr για την παραμονή της Καλλιθέας. Υποδοχή από οπαδούς.

Ως αουτσάιντερ για την παραμονή στην κατηγορία ξεκίνησε τη διαδικασία των πλέι άουτ η Καλλιθέα. Πίσω από Ερμιονίδα (8 πόντους), Παναιγιάλειο (6) και Αχαρναϊκό (4) οι κυανόλευκοι μπήκαν στα μπαράζ με 3 βαθμούς και με τους 18 που συγκέντρωσαν πανηγύρισαν τη σωτηρία.

«Η επιτυχία αυτή είναι ανάλογη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης στο flnews.gr και σημείωσε: «Όλοι μας είχαν για πεσμένους. Ξεκινήσαμε στο μείον πέντε από την Ερμιονίδα και καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά, έχοντας πολλά προβλήματα. Δεν είχαμε γήπεδο να προπονηθούμε, παίζαμε πάντα εκτός έδρας, προσπάθησαν να μας πάρουν βαθμούς εκτός γηπέδου, αλλά τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον άθλο που πέτυχαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όπως επίσης τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τον κύριο Αβραντίνη και τους οπαδούς μας που ήταν στο πλευρό μας».

Οι «κυανόλευκοι», μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (14/06) μετά τη... selfie της παραμονής πανηγύρισαν με τον κόσμο τους στο «Ελ Πάσο». Περίπου 50 άτομα τους περίμεναν στο γήπεδο και με συνθήματα και καπνογόνα γιόρτασαν την επίτευξη του στόχου σε μία χρονιά γεμάτη εμπόδια.

Για την Τετάρτη (17/06) έχει προγραμματιστεί μία τελευταία συγκέντρωση στο γήπεδο και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με τον Παντέλη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα χρονιά.

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep