«Να αλλάξουμε ρότα»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για αλλαγή φιλοσοφίας στην Καλλιθέα ώστε να μην περάσει πάλι τα ίδια. Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για αλλαγή φιλοσοφίας στην Καλλιθέα ώστε να μην περάσει πάλι τα ίδια.

Ο Νίκος Παντέλης χαρακτήρισε σημαντική τη σωτηρία, αλλά τόνισε πως ακόμη πιο σημαντικό είναι να διαφοροποιηθεί η φιλοσοφία της ομάδας.

Την ευχή να αλλάξει η ομάδα της Καλλιθέας ώστε να μην ξαναπεράσει αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Αχαρναϊκού. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική μέρα, γιατί η ομάδα σύμφωνα με όλη την πορεία στο πρωτάθλημα έδειξε πως έπρεπε να παραμείνει στην κατηγορία. Θα ξεκινήσω να δώσω συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους ποδοσφαιριστές μου, στους συνεργάτες μου, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που ήρθε να βοηθήσει και βέβαια στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Αβραντίνη και το υπόλοιπο συμβούλιο, γιατί όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η επιτυχία. Θεωρώ ότι σήμερα εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε και να πετύχουμε μια νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να μείνουμε στην κατηγορία.

Πέρα από τα συγχαρητήρια θέλω να πω ότι η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή ρότα για να μην ξαναπεράσει η Καλλιθέα την φετινή περιπέτεια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Αχαρναϊκό, γιατί με την εικόνα που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την πορεία του στην διαδικασία των play out είχε την καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε την πρώτη θέση και πανάξια παραμένει στην κατηγορία».  

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep