Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Αβραντίνης ανέλαβε την Καλλιθέα!

Σε νέα χέρια η ΠΑΕ Καλλιθέα ύστερα από περίπου 30 χρόνια...

Ιστορική απόφαση στην ΠΑΕ Καλλιθέα. Σχεδόν έναν μήνα μετά το θάνατο του Νίκου Σαλευρή, η οικογένεια του αδικοχαμένου επί σειρά ετών μεγαλομετόχου της αθηναϊκής ομάδας πήρε την απόφαση να παραδώσει τις μετοχές. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να καθοδηγήσει την Καλλιθέα είναι ο Γιάννης Αβραντίνης.
Ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια εργάσθηκε ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1990 -1992 διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Στεγαστικής Τράπεζας και υποδιοικητής της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στους κλάδους τουρισμού, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, real estate και ναυτιλίας, ενώ από το 2010 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου. Το 2011 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Ν. (Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας) ενώ από το 2011 είναι μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Ν (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας).

Ο Αβραντίνης, ο οποίος είναι πρόεδρος στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, βρέθηκε την Παρασκευή (30/9) στην προπόνηση της ομάδας, μίλησε στους παίκτες και τους κατέστησε σαφές πως όλα θα πάνε καλά. Ότι δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν και πως ο σύλλογος θα εξακολουθήσει να αποτελεί νοικοκυρεμένο σωματείο.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep