Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στο Ελ Πάσο ο Καραλής!

Το ρεπορτάζ που ήθελε τον Γιάννη Καραλή να παίρνει μεταγραφή στην Καλλιθέα επιβεβαιώθηκε.

Τις τελευταίες ημέρες η Καλλιθέα πρωταγωνίστησε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την πώληση του Άλεξ Ντακόλ και τη συμφωνία για την παραχώρηση του Γιάρε Φαγιέ. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν ότι δεν... ξεπουλάνε και δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Νίκου Σαλευρή, κάνουν ό,τι μπορούν για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Το ρεπορτάζ της Πέμπτης (29/08) ανέφερε ότι ο Γιάννης Καραλής είναι κοντά στην αθηναϊκή ομάδα και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (30/08). Χάρη στις ενέργειες του Λουκά Καραδήμου, ο 25χρονος επιθετικός είπε το «ναι» και το Σάββατο (31/08) θα παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα, την ΑΕΚ!

Τον Καραλή είχαν βάλει στο στόχαστρό τους και άλλες ομάδες της κατηγορίας, ο ίδιος περίμενε μήπως προκύψει περίπτωση από τη Super League, αλλά τελικά η Καλλιθέα κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της και να καλύψει το κενό του Ντακόλ. Πριν την ΑΕΚ ο Κραλής έπαιξε στην Κέρκυρα, την Καβάλα και τον Ατρόμητο. Στις επαγγελματικές κατηγορίες μετρά 69 συμμετοχές και 8 γκολ.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep