Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Νίκη ψυχολογίας»

Τι είπε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Καλλιθέας.

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής μετά την ευρεία νίκη επί της Αν. Επανωμής, που ήταν η πρώτη του από την ημέρα, που ανέλαβε την Καλλιθέα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας: «Για εμάς τα πράγματα πήγαν πολύ καλά αν και δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά τα πράγματα έγιναν εύκολα. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα και κερδίσαμε δίκαια. Αυτή η νίκη με το μεγάλο σκορ θα μας τονώσει ψυχολογικά. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, τους τρεις πόντους και κοιτάμε μπροστά».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Παναγιώτης Ατματσίδης, που ήταν εκ των διακριθέντων στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Δρόσου: «Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε πάση θυσία τη νίκη, για να δώσουμε τέρμα σε πολλά πράγματα. Πάνω από όλα μετράει η βαθμολογική συγκομιδή είτε η νίκη έρθει με 1-0 είτε με 10-0. Τα πράγματα μετά το πέναλτι έγιναν πιο εύκολα για εμάς και είναι θετικό ότι παρότι μας έλειπε το γκολ διατηρούμε ένα καλό πρόσωπο εδώ και κάποιες αγωνιστικές, με εξαίρεση το ματς με τη Λάρισα. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, όπου θα διεκδικήσουμε πάλι τους τρεις βαθμούς αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Η σημερινή νίκη μας είναι σημαντική διότι επετεύχθη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο με πολλούς ποιοτικούς παίκτες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep