Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μετρημένα κουκιά στην Καλλιθέα

Η αθηναϊκή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Επανομή, έχοντας βασικούς παίκτες στα... πιτς.

Κρίσιμο είναι για την Καλλιθέα το ματς της Κυριακής (24/2) με την Αναγέννηση Επανομής. Ύστερα από έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη οι «κυανόλευκοι» έχουν απομακρυνθεί από τις προνομιούχες βαθμολογικά θέσεις του πρωταθλήματος και η επικράτηση σε βάρος των Θεσσαλονικέων κρίμεται επιτακτική. Παρά τις αρκετές απουσίες, στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι στην Επανομή που και αυτή «καίγεται» για βαθμούς.
Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τους τιμωρημένους Αρβανίτη, Καλτσά και Μουσταφίδη, καθώς και στους τραυματίες Μιχελή και Χριστοφιλέα (χτύπησαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες). Αυτό σημαίνει ότι οι λύσεις είναι μετρημένες και το ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή στο Ελ Πάσο, όπου λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι θα ανακοινωθεί η 18άδα.
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ανέφερε: «Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο να έρθει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στις 15:00 και με την παρουσία του να στηρίξει και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep