Τα στατιστικά των play out

Tα στατιστικά της 5ης αγωνιστικής των play out της Football League. Tα στατιστικά της 5ης αγωνιστικής των play out της Football League.

Οι αριθμοί και τα ρεκόρ της 5ης αγωνιστικής των play out της Football League. 

Το κοντέρ μετράει «100» για Μπιτέλη-Σπίνουλα

«Κατοστάρης» ο Γιώργος Μπιτέλης της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Β’ Εθνική, αριθμό που τον πέτυχε σε 6 περιόδους, αφού προηγουμένως μετρούσε… 1 επαγγελματική συμμετοχή στην Γ’ με την θεσσαλική ομάδα. Ήδη έχει αγωνιστεί σε 156 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημειώνοντας και 6 τέρματα. Πρώτος αγώνας στις 21/12/2008 σε ένα κακό απόγευμα για τον ΑΣΑ (ήττα με 5-1 από την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη». Η ίδια ιστορία σε αριθμούς και για τον Σπύρο Σπίνουλα του Παναιγιαλείου με την διαφορά ότι ο Κερκυραίος αμυντικός έπαιξε 3 περιόδους αργότερα στην κατηγορία, με «γεμάτες» συμμετοχές. Ο Σπίνουλας πρωτόπαιξε με την Παναχαϊκή στις 30/10/2011 στην Αγυιά στην ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά.

Οι δυσχέρειες του ΑΣΑ στην Πιερία

Μπορεί να μην κέρδισε ο Αιγινιακός στην έδρα του, όμως δεν έχει χάσει ακόμα (ανεξαρτήτως έδρας) από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Μακεδόνες έχουν 3 νίκες έναντι των Θεσσαλών με 4 αγώνες να έχουν λήξει ισόπαλοι. Επίσης, σε δύο χρόνια που επανήλθαν στην Β’ οι Καρδιτσιώτες έχουν επισκεφθεί κάμποσες φορές την Πιερία (7) με απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι έπαιξαν και με τον Βατανιακό).

350 αγώνες στην σταδιοδρομία του συμπλήρωσε ο Κώστας Γεωργιάδης του Αγροτικού Αστέρα.

Αγαπά το αποτέλεσμα που… μισούσε ο Τύρναβος

Το 2-1 υπέρ του Τυρνάβου είναι το 4ο φετινό εντός έδρας για την ομάδα του νομού Λαρίσης και το δεύτερο για το πρωτάθλημα (μετά και το 2-1 επί της Λαμίας). Είχαν προηγηθεί ανάλογα αποτελέσματα στην αρχή της περιόδου για το κύπελλο (με Πιερικό και Αιγινιακό) ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι οι «κυανέρυθροι» του κάμπου δεν πέτυχαν πέρυσι ούτε μια φορά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα! Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας γνώρισε την ήττα μακριά από τον Εύοσμο ύστερα από 5 αγώνες, αλλά παρέμεινε συνεπής στο σκοράρισμα, που το διατηρεί στους 6 τελευταίους.. Πάντως ο Μίλιτς είχε σκοράρει και στην προηγούμενη κόντρα των δύο ομάδων στο «Αλκαζάρ» για την κανονική περίοδο (2-1 για τους «σταχυοφόρους» τότε).

Πρώτη ισοπαλία στην ιστορία για Παναιγιάλειο - Ηρακλή Ψαχνών

Το 0-0 στο Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών ήταν το πρώτο «συμβιβαστικό» αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων αφού στα προηγούμενα επτά και στις δύο έδρες υπήρξε νικητής. Ήταν η πρώτη φορά που οι Ευβοιείς κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους σε πελοποννησιακό έδαφος από τις 16/3/2014, όπου και πάλι αγωνίζονταν στο Αίγιο θριαμβεύοντας μάλιστα επί της «μαύρης θύελλας» με 3-0. Αργολικά… κατορθώματα στο Ρέθυμνο Όχι κι άσχημα ήταν η δεύτερη νίκη σε 3 αγώνες στην Κρήτη για την «νεοφώτιστη» Ερμιονίδα, που είχε περάσει νικηφόρα και από τα Χανιά με 3-1 στα τέλη Ιανουαρίου όπως και μια βαριά ήττα από την προχθεσινή αντίπαλό της με 4-1 στα τέλη Φεβρουαρίου). Άλλωστε δεν είναι και κάτι που συμβαίνει και κάθε μέρα, αφού η τελευταία νίκη ομάδας της Αργολίδας στο Ρέθυμνο χρονολογείται 18 χρόνια πίσω (9/3/1997) με το 2-1 του Παναργειακού επί της ΕΑΡ (Αργυρίου, Μπατάκος-Ευθυμίου αυτ.).

«Χτίζει» παράδοση εκτός με την Καλλιθέα ο Αχαρναϊκός

Το 1-0 του Αχαρναϊκού μέσα στον Ταύρο επί της Καλλιθέας ήταν η δεύτερη νίκη των Μενιδιατών στην ιστορία τους εκτός έδρας επί των «μπλε» και ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας όπου οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι επί των αντιπάλων τους. Συμπληρώθηκαν πλέον 20 χρόνια από τότε που η Καλλιθέα κέρδισε για τελευταία φορά ως γηπεδούχος τον Αχαρναϊκό, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής τότε (1-0, 22/1/1995).

Last modified onΤρίτη, 19 Μάιος 2015 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep