Σπάρτη χωρίς Ματεούς

Η 20άδα της Σπάρτης για το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Με φόντο τις πρόσφατες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για αφαιρέσεις βαθμών η Σπάρτη υποδέχεται το Σάββατο (10/11, 15:00) τον Εργοτέλη. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος καλούνται να αφήσουν εκτός των τεσσάρων γραμμών την αβεβαιότητα που δεδομένα έχει προκαλέσει η - προσωρινή - αφαίρεση εννέα βαθμών και να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Απαραίτηση σημείωση; Οι οφειλές προς τους Γιώργο Μπουζούκη, Παναγιώτη Κατσίκη (περίπου 10.000 ευρώ) θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12/11) και αυτές προς τον Ίμπαν Ράντι (6.500 ευρώ) έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/11).

Ο τεχνικός, Αντρέι Τσερνίσοφ στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όμως αυτή από μόνη της δεν αρκεί. Απαιτούνται και θετικά αποτελέσματα για να επιτευχθεί ο ρεαλιστικός στόχος της αποφυγής μίας εκ των τεσσάρων τελευταίων θέσεων.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ματεούς Ντος Ρέις και οι Τάνγκα, Γκιάτας, Τσάμης, Ντούσκας, Μπέζας, Χουζούρης, Μπακοδήμος. Η 20άδα: Πάντος, Σταματόπουλος, Καλούσης, Αρώνης, Ρούμπος, Νάτσης, Βλαχομήτρος, Σαραντόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Στογιάνοβιτς, Τιεντσέ, Καινούργιος, Μαντζίρης, Κωνσταντινόπουλος, Καψάσκης, Παυλής, Ζαχαριουδάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep