Γραφεία και ιδιόκτητο πούλμαν

Οργανώνεται σε όλους τους τομείς η Σπάρτη. Γραφεία στο κέντρο της πόλης και ιδιόκτητο πούλμαν.

Αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της μετρά η Σπάρτη. Παράλληλα με την ενίσχυση ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Βουδούρης, ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος, ο γενικός διευθυντής Θανάσης Σταματόπουλος και ο γενικός αρχηγός Νίκος Κουράκος δείχνουν εμπράκτως ότι θέλουν να οργανωθεί η ομάδα της Λακωνίας σε όλα τα μέτωπα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του FL News, εντός 15 ημερών η ΠΑΕ αναμένεται να στεγαστεί σε τριόροφο κτίριο στο κέντρο της πόλης, ενώ με κινήσεις του ιδιοκτήτη αναμένεται να εφοδιαστεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με ιδιόκτητο πούλμαν.

Συγκεκριμένα, ο Βουδούρης μετά το ΔΣ της Τετάρτης (01/08) στη Football League θα μεταβεί στη Γερμανία, έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες αγοράς πούλμαν που θα αναλάβει τη μεταφορά της αποστολής των Λακώνων. Υπολογίζεται ότι αυτό θα είναι διαθέσιμο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στα γραφεία, έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες σε τριόροφο κτίριο στο κέντρο της πόλης και εντός 15 ημερών η ΠΑΕ θα μπορεί να στεγαστεί εκεί. Εκτός από τα γραφεία θα υπάρχει και μπουτίκ της ΠΑΕ, αλλά και αίθουσα με τηλεοράσεις.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2018 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep