Πήρε 36χρονο Ισπανό η Παναχαϊκή

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε στους Αχαιούς ο Χάβι Καστεγιάνο που έπαιζε στη Λογρονιές.

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε η Παναχαϊκή και την Παρασκευή (28/06) ανακοίνωσε τον 36χρονο (02/11/87) Ισπανό μέσο, Χάβι Καστεγιάνο.

Ο νεοαποκτηθείς έπαιζε στη Σοσιεδάδ Ντεπορτίβο Λογρονιές (32 συμμετοχές πέρυσι) και στην Γ' κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Έκανε μεγάλη καριέρα στο παρελθόν με τη Λας Πάλμας (252 ματς), ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Ρεάλ Ουνιόν (40 ματς, 3 γκολ), Λεονέσα (38 ματς, 1 γκολ), UD Λογρονιές (31 ματς, 1 γκολ), Αλμπαθέτε (5 συμμετοχές), Μαγιόρκα Β (15 αγώνες), Ατλέτικο Πάσο (15 αγώνες).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό μέσο Javi Castellano, που θα φοράει τα «κοκκινόμαυρα» την επόμενη σεζόν. Γέννημα θρέμμα από τις Κανάριες Νήσους, ο Castellano (2/11/1987) ξεκίνησε την καριέρα του από την Las Palmas, με την οποία έχει 252 συμμετοχές!

Έχει περάσει ακόμα από την Mallorca, την Albacete και την Real Union, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την Primera Division και πραγματοποιώντας συνολικά πάνω από 400 συμμετοχές στην καριέρα του, όλες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ισπανίας. Πρώτος σταθμός του εκτός Ιβηρικής είναι η Πάτρα! Vamos Javier, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2024 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep