«Δεν ξέρει τον κανονισμό»

Οργισμένοι είναι ακόμη στη Σπάρτη με τον διαιτητή Μιχαηλίδη - σε ποιες φάσεις εστιάζονται τα παράπονα

[googlead][/googlead]

Δεν έχει ξεθυμάνει ακόμη η οργή στη Σπάρτη για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Εργοτέλη (2-2).

Οι Λάκωνες έχουν παράπονα για πολλές φάσεις (γι' αυτό είχαν εκδώσει και ανακοίνωση) με αποκορύφωμα την 2η κίτρινη που έδειξε στον Τσιόφου ο ρέφερι Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) αγνοώντας όπως τονίζουν τον κανονισμό.

«Δεν είναι τυχαίο ότι απέβαλε τον καλύτερο μας παίκτη στο συγκεκριμένο ματς. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρει τον κανονισμό που έχει αλλάξει. Εφόσον έδωσε πλεονέκτημα για ένα φάουλ στο κέντρο δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω τη φάση για να δείξει 2η κίτρινη. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα όταν δίνεις δεύτερη κίτρινη εκτός αν υπάρχει προφανής ευκαιρία για γκολ» αναφέρουν από τη Σπάρτη.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό που καταλογίζουν στον διαιτητή. «Πριν αρχίσει το παιχνίδι μάς υποχρέωσε να αλλάξουμε εμφανίσεις χωρίς λόγο. Δεν ήθελε να βάλουμε την κλασική μας, επειδή έχει μπλε σκούρο πίσω και υποστήριζε ότι θα μπερδευόταν με το μαύρο που έχει πίσω η φανέλα τού Εργοτέλη. Μόνο που του Εργοτέλη έχει κίτρινο στην πίσω όψη, όχι μαύρο. Τον ενημερώσαμε, αλλά εκείνος επέμενε ότι έχει μαύρο...

Τι άλλο να πρωτοθυμηθούμε; Οτι μιλούσε με τον Τάκη Γκώνια στη διάρκεια του αγώνα. Ποιος ήταν ο λόγος να μιλάνε; Ούτε την αποβολή του Κάιπερς δεν είδε. Ο τέταρτος διαιτητής τον ενημέρωσε. Και στο πέναλτι που καταλογίζει δεν υπάρχει παράβαση αμυνόμενου. Ο Τριανταφυλλάκος βρίσκει την μπάλα και μετά ο αντίπαλος κλωτσάει τον Τριανταφυλλάκο. Αντί για επιθετικό φάουλ, έδωσε πέναλτι...»

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep