«Ομάδα... γρήγορα»

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για τον στόχο σωτηρίας της Σπάρτης και το επίπεδο γνώσης του για το ρόστερ που αναλαμβάνει.

[googlead][/googlead]

Την πρώτη του προπόνηση με τη Σπάρτη θα κάνει την Τετάρτη (14/03) ο Μάρκος Στεφανίδης. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fly Radio 89,7, τόσο για τον στόχο της παραμονής, όσο και για τη γνώση που έχει σχετικά με το ρόστερ. Όπως είπε, οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να γίνουν γρήγορα ομάδα.

Πώς προέκυψε η Σπάρτη;

«Δέχτηκα μια πρόταση από παράγοντα της ομάδας, κάναμε μια συζήτηση και από τη στιγμή που στην ομάδα που ήμουν τελειώνει το πρωτάθλημα, δεν θα είχα και μεγάλο πρόβλημα να ερχόμουν. Οπότε ήταν μεγάλο δέλεαρ για μένα. Παραπάνω κατηγορία, μία ομάδα σαν τη Σπάρτη και συν τις άλλοις έχει κάποιο στόχο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στόχοι. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα».

Έχετε παρακολουθήσει τη Σπάρτη;

«Πολύ σπασμοδικά, έτσι όπως παρακολουθώ το ποδόφαιρο. Όχι 100%, δηλαδή. Την έχω δει σε δύο τρία παιχνίδια και στις αρχές. Φυσικά έχω ζητήσει και υλικό αρκετό, γιατί θα έχουμε κάποιες μέρες στις οποίες δεν θα υπάρχει δράση. Θα μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο και να έχω περισσότερες παραστάσεις από πλευράς βίντεο».

Πότε θα μεταβείτε στη Σπάρτη και ποιος είναι ο αγωνιστικός σας προσανατολισμός;

«Την Τετάρτη. Για να μπορέσεις να αποδώσεις και να βγάλεις οτιδήποτε ζητήσει ο προπονητής σου πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι ομάδα, να γίνεις ομάδα. Αυτό θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ γρήγορα και δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει. Από εκεί και πέρα σιγά - σιγά χωρίς να γίνονται τεράστιες αλλαγές, θα πρέπει να πατήσουμε στα κεκτημένα και να προσθέτουμε πράγματα που θα φέρουν και καλύτερο ποδόσφαιρο και βαθμούς.

Αυτό είναι το μότο μου. Στον κόσμο αρέσει να πηγαίνει στο γήπεδο, να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά συνδυασμένο με βαθμούς. Όλες οι ομάδες που ήμουν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Ομάδα με όλα αυτά που την απαρτίζουν».

Για τη Football League:

«Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φυσικά, οι αποβολές ομάδων έπρεπε να έχουν λυθεί από την αρχή στο κομμάτι του ελέγχου των ομάδων για να μη βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο κάποιες ομάδες χάνουν βαθμούς και άλλες τους παίρνουν στα χαρτιά. Έχει ανέβει το επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και υπάρχει μια αγωνία κάτω και πάνω».

Για τη διακοπή στη Super League:

«Δεν είμαι υπέρ του λουκέτου. Είναι απλά τα πράγματα. Πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμόζονται οι νόμοι, από τον τελευταίο πολίτη μέχρι τον πρωθυπουργό. Όποιος υποπέσει σε κάτι θα πρέπει να τιμωρείται. Εδώ σε κάθε νόμο υπάρχουν 10 παραθυράκια, τα ερμηνεύουμε όπως θέλουμε, οπότε επί της ουσίας δεν εφαρμόζονται οι νόμοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep