Με υπηρεσιακό (ξανά) και αλλαγές

Η Σπάρτη δεν συμφώνησε με προπονητή όπως είχε προαναγγείλει και υποδέχεται πάλι με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Πολυμενέα και αρκετές αλλαγές τον Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Τέσσερις διαδοχικές ήττες με τέρματα 0-10 μετράει η Σπάρτη που καλείται να ανασυνταχθεί για να διακόψει αυτό το αρνητικό σερί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας τη Δευτέρα (12/3, 15:00).

Παρ' ότι όμως η ΠΑΕ... ευχόταν να έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή έως την Παρασκευή (9/3) η ομάδα της Λακωνίας θα αγωνιστεί για 5η φορά φέτος υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού τεχνικού Γιώργου Πολυμενέα. Ο γυμναστής οδήγησε σε νίκη (1-0) τους «κυανέρυθρους» απέναντι στη Δόξα Δράμας και ακολούθως με τον ίδιο στον πάγκο η Σπάρτη έκανε τρεις ήττες με τέρματα 0-9...

Από κει και πέρα η αποστολή έχει και αρκετές προσθαφαιρέσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε σε αυτή και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος (η διοίκηση είχε κάνει λόγο αρχικά για τιμωρία ενός μήνα, αλλά τον επανέφερε νωρίτερα όπως είχε προανήγγειλε στην πορεία) και ο Ιμπαν Ράντι με τον οποίο βρέθηκε λύση για να παραμείνει στο ρόστερ. Παράλληλα, επιστρέφουν οι απόντες από το Αλκαζάρ Οικονομόπουλος (εξέτισε), Κατσίκης και Τσιόφου.

Από την άλλη, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ αποκλείστηκαν για διαφορετικούς λόγους (χωρίς να προσδιορίζονται αυτοί οι λόγοι) οι Βοσνακίδης, Καζβιρόπουλος, Μπέλης, Μπουζούκης, Γιακουμής, Κωστάκης και ο Μπαρέττας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρώτοι είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι της Σπάρτης (στην ήττα 2-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας). Ο Γιακουμής που έμεινε πάλι εκτός είχε χάσει το ματς στο Αλκαζάρ λόγω ασθένειας.

Ετσι, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μακρυωνίτη, Τρακάκη, Γραικό, Δοδοντσάκη, Ζουλιώτη, Κατσίκη, Κολτσίδα, Μουζακίτη, Νιάρο, Οικονομόπουλο, Παναγιώτου, Ράνο, Σάββα, Σανδραβέλη, Συμεωνίδη, Τριανταφυλλάκο, Τσιμότζι, Τσιόφου, Φουρτάδο, Ράντι, Γουόρντεν.

Τη Δευτέρα (12/03) οι παίκτες θα γευματίσουν στις 11:00 και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep