«Ελπίζουμε να βρούμε προπονητή»

Με ανακοίνωσή της η Σπάρτη δημοσιοποιεί τις ευχές της ώστε να βρει τεχνικό με UEFA Pro και παράλληλα με επικοινωνιακό τρικ θέλει να καλύψει τα σοβαρά επεισόδια με Ράντι – Τριανταφυλλάκο.

[googlead][/googlead]

Η παραμονή του Γιώργου Βαζάκα στην Αναγέννηση Καρδίτσας χάλασε τα σχέδια της Σπάρτης για άμεση λύση στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή τη σεζόν και πλέον η ΠΑΕ παραδέχεται και επίσημα πως και η ίδια... ελπίζει να έχει προπονητή με UEFA Pro για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η αποχώρηση του Θωμά Γράφα από τον πάγκο της ομάδας της Λακωνίας ήταν κομβική για να αρχίσει μια σειρά από προβλήματα που επηρέασαν σε όλα τα επίπεδα τις ισορροπίες της ομάδας. Η παραμονή του Σάκη Θεοδοσιάδη μόλις για λίγες ημέρες στη Σπάρτη επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο πως υπάρχει πρόβλημα, τόσο στο διοικητικό, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα και πλέον όλοι οι προπονητές στους οποίους έχει γίνει κρούση βλέπουν με μεγαλύτερη επιφύλαξη το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Παράλληλα άσχημη εντύπωση κάνουν και τα συχνά επεισόδια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τρανά παραδείγματα τους Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Ίμπαν Ράντι. Η διάψευση, μάλιστα, της πραγματικότητας με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτη κινδυνεύει να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα, αφού με αυτό τον τρόπο υπάρχει στήριξη σε όσους είχαν άμεση εμπλοκή και ευθύνη σε αυτά.

Άλλωστε, αν το θέμα το είχαν δημιουργήσει τα ΜΜΕ, τότε ο Δημήτρης Νικόλαρος δεν θα παραδεχόταν στην ανοικτή συγκέντρωση ότι «επιβλήθηκε ένας μήνας διακοπή συμβολαίου στον Τριανταφυλλάκο», και δεν θα είχε συνάντηση με τον Ράντι για να τον πείσει να συνεχίσει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων και αφορά τον ποδοσφαιριστή μας Ίμπαν Ράντι, ότι παραμένει κανονικά στην ομάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις όπως και Βασίλης Τριανταφυλλάκος ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σχετικά με την αναζήτηση νέου προπονητή γίνονται αλλεπάλληλες συζητήσεις με διάφορους και ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι κόντρα στοv Καραϊσκάκη θα υπάρχει νέος προπονητής κάτοχος ΟΥΕΦΑ PRO».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep