«Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη»

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος για τη Σπάρτη και την αποχώρηση του Θωμά Γράφα.

[googlead][/googlead]

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Σπάρτης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την αναμέτρηση της ομάδας του στο Κλεάνθης Βικελίδης, για το φετινό πρωτάθλημα της Football League και για τις στιγμές που πέρασε με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Για την Σπάρτη και την αποχώρηση του Γράφα:
«Έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα, έχουμε ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα εντός γηπέδου. Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη για τον νέο κόουτς, δεν είναι ευχάριστη αυτή η εξέλιξη για εμάς».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη:
«Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, είχε πολύ καλό ρυθμό μας αύξησε μεγάλη πίεση, ειδικά στα πρώτα λεπτά και μέχρι να επιτευχθεί το γκολ είχε καλή κυκλοφορία, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Άρης έχει αυτήν την ουσία που χρειάζεται. Ξέρει πλέον πως μπορεί να κερδίσει. Πέρσι είχε πολύ καλή ομάδα και με μεγαλύτερα ονόματα αλλά δεν είχε ουσία».

Για την φετινή αγωνιστική κατάσταση του Άρη και το πρωτάθλημα της Football League:
«Ο Άρης δεν είναι τυχαία πρώτος, έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά και η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ έχουν καλό ρόστερ και πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους, έχει ακόμη πολλά παιχνίδια. Στην Football League αν κρατάς πίσω το μηδέν έχεις ανωτερότητα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις καθαρή άμυνα».

Για τις στιγμές του στον Άρη:
«Είναι η ομάδα που μεγάλωσα, που έκανα τα πρώτα μου σημαντικά βήματα, ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι, ο κόσμος βοηθάει και στηρίζει την ομάδα και πιστεύω είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Αν συνεχίσει έτσι ο Άρης φέτος, είναι μεγάλη του ευκαιρία να ανέβει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep