«Η εξήγηση είναι προφανής»

Τι δήλωσε στο FL News ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που κρίθηκε «ύποπτος» από τη Sportradar.

[googlead][/googlead]

Η «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο αγώνας Κυπέλλου Σπάρτη - Ατρόμητος 0-4 που διεξήχθη στις 28/11/2017 κρίθηκε από τη Sportradar ως «ύποπτος» για στοιχηματική χειραγώγηση, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Νικόλαρο δεν υπάρχει καμία σκιά.

Η εξήγηση για το σκορ είναι προφανής, όπως επισήμανε στο FL News ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπάρτη, αποδίδοντας την έκταση της ήττας, αφενός στη διαφορά μπάτζετ και δυναμικότητας, αφετέρου στην έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου από την πλευρά της δική του ομάδας. Επανέλαβε δε ότι ο Ατρόμητος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος σύλλογος της Super League!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νικόλαρου στο FL News:

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Super League, όπως είχα αναφέρει και μετά τον αγώνα. Ο Ατρόμητος έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και το λιγότερο που διεκδικεί είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα μας, λοιπόν, με 4-0, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη σε έκταση, έχει προφανή εξήγηση τη δυναμικότητα του αντιπάλου, την τεράστια διαφορά στο μπάτζετ και την έλλειψη από μέρους μας βαθμολογικού κινήτρου.

Από την αρχή δεν μας ενδιέφερε το Κύπελλο και επιπλέον σε εκείνο το ματς - που ήταν το τρίτο στον όμιλο- δεν είχαμε καν ελπίδες πρόκρισης. Ήμασταν αποκλεισμένοι εκ των προτέρων. Την ομάδα μας την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα στη Football League αποδεικνύουμε ποια είναι η Σπάρτη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep