Συμφωνία με Μανουσάκη

Ανανεώσεων συνέχεια στα Χανιά με την παραμονή του Γιώργου Μανουσάκη.

Την παραμονή του Γιώργου Μανουσάκη για μία ακόμα σεζόν ανακοίνωσαν τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι έδωσαν τα χέρια με τον 26χρονο επιθετικό για συνεργασία ενός ακόμα χρόνου. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Μανουσάκη. Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε έχει καταγράψει 42 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και οκτώ ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε σε όλες τις διοργανώσεις 25 εμφανίσεις με τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Γιώργος Μανουσάκης σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα για 3η χρονιά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν, ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί για την πολυπόθητη άνοδο, για την ομάδα και τον κόσμο των Χανίων!»

Last modified onΤρίτη, 25 Ιούνιος 2024 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep