«Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα»

Καμία ομάδα δεν χτίζεται σε ένα μήνα όπως δήλωσε ο προπονητής της Σπάρτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας που δεν απογοητεύεται.

Η ήττα (1-3) της Σπάρτης από τα Τρίκαλα δεν απογοήτευσε τον προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε ένα παιχνίδι με 1-3, που δεν φανερώνει ακριβώς το παιχνίδι. «Παγώσαμε» στο πρώτο λεπτό, όμως βρήκαμε ρυθμό, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε και με τον Οικονομόπουλο και με το δοκάρι. Μετά το 15' πήραμε τον πλήρη έλεγχο, παίξαμε όπως θέλαμε να παίζουμε και ήμαστε καλύτεροι.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου, που μας έκλεισε σε μερικά σημεία, ξέραμε ότι θα είχαμε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση, γιατί είμαστε ένα μήνα πίσω και αυτό προσπάθησε να κάνει ο ΑΟΤ. Παρόλα αυτά τα γκολ που δεχτήκαμε είναι από δικά μας λάθη, από την αμυντική λειτουργία και χάσαμε ένα ματς που ίσως δεν έπρεπε να χάσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Εμείς είδαμε την ομάδα πρώτη φορά σε επίσημο ματς, είδαμε ορισμένα πράγματα, ποια είναι τα καλά και κακά σημεία, τι πρέπει να δουλέψουμε. Δεν απογοητεύομαι φυσικά. Μπορώ να πω ότι θα μας κάνει καλό αυτό το ματς. Είδαμε και όταν βλέπεις και ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα το λύνεις.

Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Για την περίοδο προετοιμασίας που είμαστε, στην 5η εβδομάδα, σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν κακοί. Έχουμε πολύ δρόμο. Ίσως τρεις εβδομάδες ως την έναρξη. Έχουμε κάποιους τραυματίες που θα μπουν με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή να παίξουν και νομίζω ότι δεν πρέπει να απογοητευτεί κανείς. Είμαστε νέα ομάδα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και έχουμε πολύ δρόμο. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα.

Δεν θέλω να απογοητευτεί ο κόσμος. Καμία ομάδα δεν φτιάχνεται μέσα σε ένα μήνα. Και τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να έχεις. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του».

Για τα λάθη που εντόπισε:

«Στην αμυντική λειτουργία και στις στημένες φάσεις, αλλά και σε ατομική και ομαδική τακτική στην αμυντική λειτουργία είχαμε προβλήματα. Γι' αυτό είμαστε, όμως εδώ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep