«Θέλουμε την πρόκριση, όλα για τη νίκη»

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας Ο τεχνικός της Σπάρτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας

Το «μήνυμα» του τεχνικού της Σπάρτης, Παναγιώτη Τζαναβάρα για το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα (21/9). 

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Σπάρτης κόντρα στα Τρίκαλα (21/9) για τον θεσμό του Κυπέλλου έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι Λάκωνες έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από αυτούς, ωστόσο ο τεχνικός τους, Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν έψαξε για δικαιολογίες μιλώντας στο FL NEWS και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα;

«Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο ματς. Είμαστε μια νέα ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας. Ωστόσο μας ενδιαφέρει η πρόκριση στην επόμενη φάση και θα διαχειριστούμε κατάλληλα τις συνθήκες του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας θεωρείται ότι βρίσκεται η Σπάρτη;

«Είναι στην μέση από αυτό που υπολογίζω. Αυτό δεν σημαίνει πως ψάχνουμε δικαιολογίες. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε».

Τι μήνυμα θα στέλνατε εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου της Σπάρτης. Να έχει υπομονή και να είναι στο πλευρό μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep