«Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα»

Βήματα μπροστά κάνει η Σπάρτη σύμφωνα με τον Παναγιώτη Συνοδινό. Υπογράφει και ο Βοσνακίδης.

Μία από τις πέντε ισχυρές ομάδες της Football League χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Συνοδινός τη Σπάρτη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «isports» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που υπάρχει σε χορηγίες και διαρκείας και τόνισε ότι οι Λάκωνες κάνουν βήματα προόδου. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

«Αργά και σταθερά το ρόστερ συμπληρώνεται με ποιοτικούς παίκτες που μαζί με την παρουσία του έμπειρου Τζαναβάρα και του προπονητικού επιτελείου θα φέρουν την αγαπημένη μας ομάδα για άλλη μια χρονιά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες. Η ομάδα θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο που θα φέρει τον κόσμο το γήπεδο».

Για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από την εντυπωσιακή παρουσία σε εισιτήρια διαρκείας και χορηγίες. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και έδειξε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει και φέτος την ομάδα. Πεποίθησή μου είναι ότι αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς και κατά την διάρκεια της περιόδου».

Για το οργανωτικό κομμάτι:

«Προσπαθούμε ως διοίκηση στο οργανωτικό κομμάτι και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Η Football League είναι μια κατηγορία με απαιτήσεις όπου απαιτούνται να ξεπερνιόνται γρήγορα και σωστά τα προβλήματα που παρουσιάζονται».

Για το Κύπελλο:

«Ο πρώτος αγώνας με τον Α.Ο. Τρίκαλα θέλουμε να είναι μια γιορτή και αυτό θα το επιδιώξουμε. Θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα και το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης πρέπει να γεμίσει».

Για το πρωτάθλημα:

«Δική μου πεποίθηση είναι ότι έχουμε μια από τις πέντε πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αντίθεση με την Σπάρτη που εκπέμπει υγεία και έχει ένα καλό ρόστερ».

Υπογράφει ο Βοσνακίδης

Εκτός από τον Αστέριο Γιακουμή η Σπάρτη θα ανακοινώσει άμεσα και την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, Δημήτρη Βοσνακίδη από τον Ηρακλή. Το FL News σας είχε ενημερώσει σχετικά με την κίνηση των «κυανέρυθρων» να δώσουν τα χέρια μαζί του και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε ό,τι αφορά στους «Τριακόσιους», με ανακοίνωσή τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική σεζόν και σημείωσαν:

«Θέλουμε με τη σειρά μας να ευχηθούμε στην Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, Ιατρικό Επιτελείο και σε όλους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ καλή ποδοσφαιρική σεζόν, πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης της Σπάρτης και της Λακωνίας θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της.

#Barca_πάμε_δυνατά_όλοι_μαζί_μία_γροθιά.

Τριακόσιοι-Λέσχη Φιλάθλων ΠΑΕ Σπάρτης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 22 Αύγουστος 2017 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep