Αρχή με όνειρα στη Σπάρτη (pics)

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/8) ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία της Σπάρτης για τη νέα σεζόν.

Πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη για τη Σπάρτη. Στο Σαϊνοπούλειο βρέθηκαν 23 παίκτες, εκ των οποίων οι 7-8 είναι υπό δοκιμή, καθώς και το νέο τεχνικό επιτελείο. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές χειροκροτήθηκαν από τους αρκετούς φίλους της Σπάρτης που έδωσαν το παρών, οι οποίοι με συνθήματα και καπνογόνα έδωσαν ρυθμό στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ επισήμανε πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί, με το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί ως τη Δευτέρα.
«Σήμερα ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έρχονται κι άλλοι παίκτες. Ήταν αρκετοί παίκτες σήμερα εδώ και κάποιοι υπό δοκιμή. Περιμένουμε ακόμα 6-7 παίκτες που έχουν κλείσει και θα έρθουν να ενταχθούν στην ομάδα και το ρόστερ από Δευτέρα να είναι σχεδόν έτοιμο, για να μπούμε κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Κάναμε τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, τόσο σε αυτούς που ήρθαν όσο και σε αυτούς που θα έρθουν ακόμα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ και να έχει 25 παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Αρκετοί δεν πίστευαν ότι η ομάδα θα κάνει αυτά που λέγαμε, αλλά ήρθαν παίκτες με τεράστια αξία, που την έχουν αποδείξει ως τώρα στην καριέρα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 01:04

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep