Από το Αιγάλεω στη Γ' Εθνική

Ο 27χρονος επιθετικός, Χρήστος Κολλάς ανακοινώθηκε από τον Άρη Πετρούπολης.

Στη Γ' Εθνική και τον Άρη Πετρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Κολλάς. Ο 27χρονος επιθετικός έφυγε από το Αιγάλεω, καταθέτοντας προσφυγή και την Παρασκευή (05/07) ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. Την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Κολλά. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένο στις 1/5/1997 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χρήστος Κολλάς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της ΠΑΕ Αιγάλεω διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία την τελευταία διετία πραγματοποιώντας 37 συμμετοχές.

Σε 63 συμμετοχές που έχει στην Superleague 2 ο 27χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 7 φορές ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές και ιστορικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο Κολλάς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ΑΕ Ερμιονίδας, Βύζαντα Μεγάρων, Οπούντιο Μαρτίνου, ΝΠΣ Βόλου, Άγιοι Ανάργυροι, Θεσπρωτό, Καβάλα, Χανιά και Αιγάλεω. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Κολλά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2024 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep