Τακτική και σύνθημα νίκης

Ίδιο το απουσιολόγιο στη Σπάρτη ενόψει Παναιγιάλειου.

Στις νίκες εκτός έδρας θέλει να επιστρέψει η Σπάρτη, που φιλοξενείται την Κυριακή (30/04) από τον Παναιγιάλειο για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Οι Λάκωνες μετρούν 1 ισοπαλία και 4 ήττες στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια εντός αγωνιστικών χώρων και στόχος τους μετά από δύο σερί «τρίποντα» στο γήπεδο τους είναι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μακριά από τη Σπάρτη.

Τα προβλήματα για τον Σωτήρη Αντωνίου παραμένουν τα ίδια με τους Κραβαρίτη, Χάδιαρη και Σιώπη (είναι και τιμωρημένος) να εξακολουθούν να βρίσκονται στα… πιτς και εκτός και τους παραπάνω, αλλά και τους τιμωρημένους Παπαχρήστο και Κατσίκη οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Στο πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη (27/04) δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ την Παρασκευή (28/04) ο Αντωνίου θα δείξει βίντεο στους παίκτες με στιγμιότυπα από αγώνες του αντιπάλου. Ο τεχνικός των Λακώνων θέλει να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία των παικτών του, δίνοντας καθημερινά το σύνθημα για την κατάκτηση της νίκης.

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep