«Μας αδίκησε ο Αναστόπουλος»

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δεν συμφώνησε με τον προπονητή του Άρη.

Αντίθετο βρήκαν τον Μπάμπη Οικονομόπουλο τα λεγόμενα του Νίκου Αναστόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτη (0-0) σχετικά με την εικόνα των Λακώνων.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά πως η Σπάρτη δεν αγωνίστηκε το ίδιο μαχητικά και με τη Λαμία και ο 26χρονος μέσος μιλώντας στον «Metropolis 95.5» και τόνισε πως είναι λογικό μια ομάδα όπως η Σπάρτη, που έχει μικρό ρόστερ, να μην έχει την ίδια απόδοση. Παράλληλα σχολιάζοντας την απομάκρυνση του Αναστόπουλου από τον πάγκο του Άρη σημείωσε πως είναι μία λογική κίνηση στο ποδόσφαιρο εφόσον δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα είπε:

Για την απομάκρυνση Αναστόπουλου: «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει μια ιδιαίτερη πίεση και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει την πληρώνει ο προπονητής. Δεν ξέρω εάν είναι ο κύριος υπαίτιος αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό συμβαίνει».

Για τη δήλωση του Αναστόπουλου ότι η Σπάρτη έπαιξε πιο δυνατά με τον Άρη σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια: «Είναι κάτι που με στενοχωρεί και δε θέλω να σχολιάσω. Είμαστε μια ομάδα που με εξαίρεση τον Αναστασάκο που έχει μεγαλώσει εδώ και είναι 37 χρονών, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κάτω από τα 26 -27 και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην καριέρα μας. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπαίνουμε και να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η δήλωση αυτή μας αδικεί εν μέρει και δεν ήταν σωστό να σταθεί εκεί. Όταν είσαι προπονητής του Άρη κοιτάς τον καλό του Άρη και πως θα κερδίσεις τον αντίπαλο σου. Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με 18-19 παίκτες, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί που μας στοίχισαν και ήταν λογικό να μην έχουμε καλά παιχνίδια μας. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάμε πάντα για τη νίκη, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Last modified onΠέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep