«Μάχη στην… αρένα»

Ο Σωτήρης Αντωνίου αναφέρθηκε στις δυσάρεστες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η Σπάρτη και εξήρε τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του.

Ο τεχνικός της Σπάρτης έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον σκόρερ της ομάδας του, τον Ηλία Αναστασάκο, που αγωνίσθηκε τραυματίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά το 1-1 με την Καλλονή:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι  για εμάς. Το πιο δύσκολο παιχνίδι από την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις να διαχειριστούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, με τις αποβολές. Στη συνέχεια είχαμε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και όλα αυτά τα οποία προέκυψαν για την ομάδα μας. Η διαχείριση της κατάστασης από θέμα ψυχολογίας και μόνο των παικτών ήταν δύσκολη.
Είχαμε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών και τιμωρημένων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση, αφού μέσα σε 27 ημέρες, παίξαμε 6 παιχνίδια και έχουμε ακόμη ένα με την Ελευσίνα την Πέμπτη. Δύσκολος και επίπονος κύκλος.

Ο έπαινος πρέπει να δίνεται σε αυτούς που προσπαθούν και μάχονται μέσα στην αρένα και όποια προβλήματα υπάρχουν τα αφήνουν έξω. Αυτό έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα. Αντιμετωπίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Απέναντι σε μία ομάδα που φάνηκε καθαρά ότι ήρθε να πάρει ένα αποτέλεσμα, ήταν κλειστή ομάδα και αγωνίσθηκε με αντεπιθέσεις. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε με τον Αναστασάκο, που έπαιξε τραυματίας. Έκανε κατάθεση ψυχής. Δεν έκανε καθόλου προπόνηση με την ομάδα.

Κομβικό σημείο είναι το γκολ που δεχθήκαμε από σύγχυση στην άμυνά μας. Αν γινόταν το 2-1 με τον Βελλίνη θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι.  Η κόκκινη κάρτα του Καρτσαμπά μας χάλασε ό, τι σκεφτόμασταν στο δεύτερο μέρος. Δεν θα γίνω γραφικός και δεν θα αναφερθώ στη διαιτησία. Σέβομαι τον εαυτό μου. Θα το κρίνετε εσείς αν ήταν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Όλα τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, έδωσαν ό, τι είχαν και πήραμε ένα πόντο απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep