«Δεν περίμενα τόση καλή απόδοση»

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο και η γρήγορη παραμονή είναι οι φετινοί στόχοι της Σπάρτης

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της Σπάρτης στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ έμεινε ο Σωτήρης Αντωνίου, καθώς ούτε και ο ίδιος περίμενε τέτοια εμφάνιση και τέσσερα γκολ από την ομάδα του.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας. Κάναμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή, κυκλοφορήσαμε ωραία την μπάλα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, είδαν ότι η Σπάρτη έχει μια ποιοτική ομάδα και προσπαθεί να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Δεν το περίμενα ούτε κι εγώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σημειώσουμε τόσα τέρματα και θα έχουμε τόσο καλή εμφάνιση, στο σημείο που βρισκόμαστε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον κόσμο που ήρθε και μας παρακολούθησε. Έχουμε γρήγορο παιχνίδι σε τρεις μέρες και πρέπει να ξεκουραστούμε. Είμαι ευχαριστημένος που και οι τέσσερις επιθετικοί μου πέτυχαν γκολ», ανέφερε ο τεχνικός των Λακώνων στην κάμερα του OTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος από τον κόσμο, αλλά και τους στόχους της Σπάρτης τη χρονιά που ξεκινά, σημείωσε: «Ο κόσμος μετά την περσινή επιτυχία, που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε μετά από 27 χρόνια στη Β’ Εθνική, έχει καλή επικοινωνία με τους παίκτες και μένα. Είναι μια κλειστή κοινωνία η Σπάρτη και αγαπάνε τους ανθρώπους που προσπαθούν. Πιστεύω ότι τους έχω ικανοποιήσει με τη δουλειά μου και υπάρχει αμοιβαία ανταπόκριση.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες για όλους. Ο στόχος της Σπάρτης φέτος είναι να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχει ο μεγαλομέτοχος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep