«Σπουδαία πράγματα με τη Σπάρτη»

Μήνυμα στον κόσμο της Σπάρτης απέστειλε ο Κώστας Ηλιόπουλος.

Κάλεσμα από τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ηλιόπουλο στον κόσμο της Σπάρτης να δώσει το παρών στην φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα, επισημαίνοντας ότι «ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα». Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας που είναι νεοφώτιστη στη Footbal League και όπως δείχνουν τα πράγματα, αν ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας σε μια εβδομάδα, ενδεχομένως να είναι το και τελευταίο εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Αναμένουμε με μεγάλη χαρά την Κυριακή τον κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας στο γήπεδο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να γίνει για μια ακόμη φορά ο 12ος παίκτης μας. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Η γενική είσοδος για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/9, 17:30) έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00. Η ΠΑΕ υπενθύμισε πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν κανονικά.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep