«Περίμενα περισσότερο κόσμο»

Ο προπονητής της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Ο προπονητής της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για την δουλειά που χρειάζεται να γίνει ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: isports.gr

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε μετά το τέλος της φιλικής νίκης (6-1) της Σπάρτης επί του Πανελευσινιακού για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τον αγώνα. 

 

«Γνώρισε ο κόσμος όλους τους ποδοσφαιριστές και τα νέα τα παιδιά και τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα, προσπαθήσαμε και οι ίδιοι να βρεθούμε. Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε ξεκινήσει 12 ημέρες την προετοιμασία μας. Θεωρώ ότι ήταν ένα δείγμα αρκετά θετικό για όλους, θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τα φιλικά και από εκεί και πέρα δουλεύοντας στη συνέχεια μεθοδικά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να δει την ομάδα και ευελπιστώ στον επόμενο αγώνα με τον Αχαρναϊκό να υπάρχει μεγαλύτερη πληρότητα στο γήπεδο».

Το σημαντικότερο συμπέρασμα που βγάλατε από το σημερινό φιλικό;

«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμη σαν ομάδα. Βγάλαμε πράγματα στην κατοχή της μπάλας, στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Με το καιρό θα είμαστε καλύτεροι σε πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο έχει τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι μόνο σε δύο φάσεις του παιχνιδιού, στη κατοχή της μπάλας και όταν ο αντίπαλος έχει τη κατοχή της μπάλας. Η μετάβαση είναι μια τακτική έννοια, που ούτε εμείς, ούτε η Ελευσίνα, ούτε καμία άλλη ομάδα δεν είναι έτοιμη. Με τη πάροδο του χρόνου και με την πολύ δουλειά θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτός είναι ο στόχος μας».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep