«Ιστορικές στιγμές στη Σπάρτη»

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος μίλησε για την προετοιμασία της Σπάρτης και το φιλικό με την Ελευσίνα.

Ιστορικές στιγμές ζει η Σπάρτη, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χαράλαμπος Οικονομόπουλος. Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας αλλά και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (13/8, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης κόντρα στον Πανελευσινιακό.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ετοιμαζόμαστε εντατικά για τη νέα σεζόν που θα βρει την ΑΕ Σπάρτη, μετά από χρόνια, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναμφισβήτητα η πόλη και ο νομός ζουν ιστορικές στιγμές, με την ομάδα μας να ανεβαίνει συνεχώς, σε όλα τα επίπεδα. Από την πλευρά μας, οι παίκτες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Αντωνίου και των συνεργατών του, μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και πιστεύουμε πως θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας σεζόν.

Το Σάββατο δίνουμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League και περιμένουμε τον κόσμο να δώσει ξανά δυναμικό παρών. Η στήριξη του ήταν, είναι και θα είναι η δύναμη της ομάδας για νέες επιτυχίες στο μέλλον».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep