Η αθλητική κυψέλη της Σπάρτης

Συνεχίζεται η συνεργασία της Σπάρτης με το αθλητικό κέντρο «YA BALLA», όπου θα φιλοξενούνται οι ακαδημίες της

Μεγάλο βάρος στις ακαδημίες της δίνει η Σπάρτη, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το αθλητικό κέντρο «YA BALLA». Σε αυτές εγκαταστάσεις θα φιλοξενούνται οι επίδοξοι αθλητές της λακωνικής ομάδας, με στόχο τη δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της Σπάρτης και της Λακωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Σπάρτη ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της, σε επίπεδο ακαδημιών, με το αθλητικό κέντρο «YA BALLA» (Αρχή Στάουνφερτ, περιοχή Ευρώτα).

Οι επίδοξοι αθλητές ηλικίας από 5 έως 16 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με έμπειρους διπλωματούχους προπονητές και να εφοδιαστούν με πολύτιμες αρετές για το μέλλον τους και τη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Η ΑΕ Σπάρτη και το αθλητικό κέντρο «YA BALLA» δίνουν μεγάλη έμφαση στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών, μέσα από ατομικές και ομαδικές προπονήσεις.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας αθλητικής κυψέλης για όλα τα παιδιά της Σπάρτης και της Λακωνίας που θα αποτελέσουν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Βασίλη Καλοπίση αλλά και των συνεργατών του η ΑΕ Σπάρτη πανηγύρισε φέτος το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Νέων αλλά και την κατάκτηση του τίτλου στους Παίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
1. Υπεύθυνος ακαδημιών Βασίλης Καλοπίσης 6973732199
2. Επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook «Sparta FC»
3. Το email της ΑΕ Σπάρτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep