Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έμεινε ο Ουρτάδο στην Παναχαϊκή

Κάτοικος Πάτρας τουλάχιστον έως το 2014 ο Φρανσίσκο Ουρτάδο.

Ο Fransisco Hourtado δήλωσε στην διοίκηση της ΠΑΕ ότι απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι μεγάλη του τιμή να φοράει την φανέλα της Παναχαϊκής. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε μετά από την ενέργεια αυτή του Fransisco Hourtado και παρά το νεαρό της ηλικίας του να τον ορίσουν ως πρώτο αρχηγό της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι Ουρτάδο ανανέωσε με την ομάδα της Πάτρας, ότι ο Ουαταρά θα παραμείνει στην Παναχαϊκή και θα φύγει αν η ομάδα δεν πάρει την άνοδο για την Super League, ότι ο Μπάμποβιτς αποκτήθηκε όχι ως δανεικός αλλα ως μεταγραφή με τριετές συμβόλαιο, ενώ εξέφρασε τα παράπονά της «για την αναβάθμιση του Αμπάρκιολη στην Super League».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόφαση του Fransisco Hourtado να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2014 τουλάχιστον. Ο Fransisco Hourtado δήλωσε στην διοίκηση της ΠΑΕ ότι απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι μεγάλη του τιμή να φοράει την φανέλα της Παναχαϊκής. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε μετά από την ενέργεια αυτή του Fransisco Hourtado και παρά το νεαρό της ηλικίας του να τον ορίσουν ως πρώτο αρχηγό της ομάδας.

Ο Bourama Ouattara ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και το μόνο το οποίο ζήτησε είναι εφόσον η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν καταφέρει να ανεβεί στην Super League είτε τώρα μέσο των αδειοδοτήσεων είτε το καλοκαίρι του 2013 να μείνει ελεύθερος.

Τα ευχάριστα όμως για την Παναχαϊκή συνεχίστηκαν αργά το βράδυ όταν ο Bourama Ouattara ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2014. Το μόνο το οποίο ζήτησε ο Bourama Ouattara είναι εφόσον η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν καταφέρει να ανεβεί στην Super League είτε τώρα μέσο των αδειοδοτήσεων είτε το καλοκαίρι του 2013 να μείνει ελεύθερος και να λήξει το συμβόλαιο του ένα χρόνο νωρίτερα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει ότι απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Μπάμποβιτς ως δανεικό από τον Ολυμπιακό. Ο Ιβαν Μπάμποβιτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας και θα είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας των τερματοφυλάκων. Η πάγια πολιτική της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι να μην παίρνει ποτέ δανεικούς ποδοσφαιριστές. Η πάγια πολιτική της ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που απέκτησε το 90 τις εκατό των μετοχών ο υπό τιμωρία πρόεδρος της Αλέξιος Κούγιας είναι να μην παίρνει ποτέ δανεικούς ποδοσφαιριστές και να μην είναι προπωλητήριο άλλων ομάδων αλλά να αποκτά ποδοσφαιριστές μόνο με ελεύθερη μεταγραφή αγοράζοντας τους
από άλλες ΠΑΕ.
Ο Ιβαν Μπάμποβιτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας και θα είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας των τερματοφυλάκων .
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την αγανάκτηση της για την αναβάθμιση του Αμπάρκιολη στην Super League.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ξεχνάει ούτε τον Αμπάρκιολη, ουτε τον Καμπαξή
ούτε τον Τζουβάνο ούτε τον Χρηστου. Θα ασχολείτε καθημερινά μαζί τους και εύχεται περαστικά σε όσους θα τους υποστούν είτε σε διαιτητές είτε σαν παρατηρητές.
Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιάννης Παπακώστας δήλωσε ότι το ρόστερ της ομάδας δεν θα πρέπει να έχει περισσότερους από 26 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 4
τερματοφύλακες .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την αγανάκτηση της για την αναβάθμιση του Αμπάρκιολη στην Super League. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ξεχνάει ούτε τον Αμπάρκιολη, ουτε τον Καμπαξή ούτε τον Τζουβάνο ούτε τον Χρηστου.

Τα παιχνίδια με την ΠΑΕ ΑΕΚ και με την ΠΑΕ Φωκικός θα αποτελέσουν σοβαρό κριτήριο για την τελική επιλογή.
Αλλαγή στην εταιρία ρούχων έγινε φέτος αφού πλέον την ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ντύνει η ιδανική εταιρία Hummel.
Ήδη το ανάγλυφο σήμα της ομάδας έχει σταλεί στην Γαλλία για να ραφτεί τόσο στα ρούχα προπονήσεως όσο και στο όλο υλικό της ομάδας.
Στις 9.00 μ.μ. και υπό το φως των προβολέων θα αρχίσει το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ».

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep