Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαίνει στο γήπεδο

Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στα διαδοχικά φιλικά της ομάδας της Πάτρας που αρχίζουν στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο της Αγυιάς. Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στα διαδοχικά φιλικά της ομάδας της Πάτρας που αρχίζουν στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της που είναι διαδοχικά και θα δώσουν την ευκαιρία στον Γιάννη Παπακώστα για το τελικό μοντάρισμα.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, τα οποία είναι διαδοχικά. Η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Αγυιάς και ακολουθεί την επόμενη ημέρα φιλικό με τον Φωκικό στην Αμφισσα για όσους δεν αγωνιστούν απέναντι στους Κιτρινόμυρους.

Η άτυπη ρεβάνς θα γίνει στην Πάτρα μερικές μέρες μετά (22 Αυγούστου). Ακολουθεί ταξίδι στα Ψαχνά στις 26 Αυγούστου και μετά τρία ματς στην Πελοπόννησο με Παναιγιάλειο, Κόρινθο και Πανηλειακό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18/8 Παναχαϊκή – ΑΕΚ

19/8 Φωκικός – Παναχαϊκή

22/8 Παναχαϊκή – Φωκικός

26/8 Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή

29/8 Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή

1/9 Πανηλειακός – Παναχαϊκή

5/9 Κόρινθος - Παναχαϊκή

 

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 03:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep