«Ξανά στο παιχνίδι»

Η Παναχαϊκή το ήθελε περισσότερο από τον Απόλλωνα Λάρισας και το έδειξε σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Στο παιχνίδι της 2ης θέσης μπήκε η Παναχαϊκή μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Αυτό τόνισε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν πολύ σημαντικοί και οι προηγούμενοι αγώνες για να μπορέσουμε να φτάσουμε εδώ και να μπούμε ξανά στο παιχνίδι της 2ης θέσης. Εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας πάρα πολύ καλά έως τώρα. Ήμασταν καλύτεροι, το θέλαμε περισσότερο, το δείξαμε κιόλας και δίκαια πήραμε τρεις βαθμούς. Έχει πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Συγχαρητήρια στον προπονητή του Απόλλωνα και φίλο μου Γιάννη Μπελά για την πολύ καλή ομάδα που έχουν και, φυσικά, στους παίκτες του. Η σημαντικότητα μίας νίκης φαίνεται από τη βαθμολογική θέση των αντιπάλων και αν κερδίζεις ή όχι έναν ποιοτικό και πολύ καλό αντίπαλο. Η νίκη μας περιείχε και τα δύο αυτά συστατικά.

Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και μία ομάδα που ήταν δεύτερη στη βαθμολογία και μας έδωσε μεγάλη ώθηση να μειώσουμε στους δύο πόντους. Πιστεύουμε ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγώνα, φυσικά και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Παναχαϊκή, είχαμε και άλλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο 15λεπτο ο Απόλλων ισορρόπησε και πατούσε καλύτερα. Οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ και φέραμε πάλι το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, ο αντίπαλος είχε ένα δοκάρι, αλλά συνολικά αν κοιτάξουμε τη ροή του αγώνα, η Παναχαϊκή με τις ευκαιρίες που είχε νίκησε δίκαια.

Είναι μεγάλη νίκη, την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τον κατάλληλο αντίπαλο που βρίσκεις μπροστά σου για να τον νικήσεις και θέλω να πω πολλά μπράβο στους παίκτες μας. Πάντα θα το λέω, γιατί ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτά τα 93' που όρισε ο διαιτητής, πιστεύουμε στις ικανότητές τους, γιατί έχουν φέρει αυτή την ομάδα ως εδώ. Σημαντικά παιχνίδια είναι και τα προηγούμενα τα οποία σε φέρνουν σε μία θέση ώστε να μπορείς μία διαφορά πέντε πόντων να την κάνεις δύο. Το προηγούμενο δίμηνο-τρίμηνο είναι εξίσου σημαντικό, αλλά πιο σημαντικός είναι ο αγώνας που έρχεται με τον Ηρακλή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε ακόμα μία φορά, όπως κάνει εδώ και τρία χρόνια. Να ευχηθώ στον Γιάννη Μπελά και στους παίκτες του καλή συνέχεια».

Τι συστατικό είχε η Παναχαϊκή και έχει φέρει αυτή τη συγκομιδή;

«Αν πάμε και πίσω από τους έξι αγώνες αυτούς, μπορεί να μην ήταν η συγκομιδή αυτή που άξιζε. Παίξαμε στον Εργοτέλη, ήμασταν καλοί και χάσαμε τον αγώνα. Με την Καλαμαριά ήμασταν εξαιρετικοί, ήρθε 1-1. Στη Δράμα προηγηθήκαμε και χάσαμε δύο βαθμούς και εκεί. Η πίστη, η εργασία, η δουλειά των παιδιών, η ηρεμία στα αποδυτήρια ήμασταν σίγουροι ότι θα μας δώσει κάποια στιγμή το κάτι παραπάνω. Μας το έδωσε στο σωστό τάιμινγκ.

Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι και ένα δίκαιο άθλημα. Μπορεί όταν το σκορ είναι εύθραυστο να γίνει μία φάση... Δεν απομονώνουμε αγώνες. Αν πιάσουμε ένα παιχνίδι ως σημείο αναφοράς, η Παναχαϊκή εδώ και τρεις μήνες είναι πάρα πολύ καλή».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep