«Θολό τοπίο στη Football League»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στη Football League.

Για το κλίμα αβεβαιότητας στη Football League ενόψει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον Arena fm. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η δεύτερη θέση, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του.

«Είναι ένα ζήτημα που τίθεται από όλους. Ο ωφέλιμος χρόνος για παίκτες, προπονητές και διοικήσεις, δεν υπάρχει. Υπάρχει ένα θολό τοπίο. Ξέρουμε ότι ο πρώτος βγαίνει και ο δεύτερος πάει μπαράζ, αλλά δεν είναι οριστικό. Δίκαια έχει τέτοια διαφορά ο Βόλος, οπότε μας ενδιαφέρει η δεύτερη θέση, εμάς και αρκετές ομάδες ακόμα, είτε για μπαράζ, είτε για απευθείας άνοδο. Και στις δυο περιπτώσεις, τη δεύτερη θέση κυνηγάμε», ανέφερε αρχικά.

Για το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Παίζουμε στην Πάτρα με τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, είναι σπουδαίο ματς και για τις δυο ομάδες. Έχουμε απόσταση 5 πόντους με τον Απόλλωνα. Την προηγούμενη αγωνιστική παίζαμε με τη Σπάρτη που είναι χαμηλά. Αν πχ στο ΠΑΟΚ-Λαμία κρίνεται κάτι, είναι πιο σημαντικό από το ΠΑΟΚ-Άρης, αν δεν κρίνεται εκεί κάτι. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου για όλα τα ματς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep