«Μας κόστισαν τα ατομικά λάθη»

Παρά την ήττα από τη Δόξα Δράμας, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στάθηκε στην παρουσία των νεαρών παικτών της Παναχαϊκής. 

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή άφησε και τις τελευταίες ελπίδες για άνοδο στη Δράμα καθώς σε ένα ακόμα παιχνίδι, όπως τόνισε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, τα ατομικά λάθη κόστισαν στην ομάδα του. Ωστόσο ο τεχνικός των Αχαιών, μίλησε για το κέρδος της παρουσίας των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της. Ξεκινήσαμε καλά, φτάσαμε δύο φορές στην περιοχή της Δόξας με αξιώσεις, όμως δύο ατομικά λάθη μας κόστισαν το παιχνίδι, όπως έγινε και σε προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε χάσει ή έχουμε φέρει ισοπαλία, όπως με τον Άρη. Μετά το 40’ αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, παίξαμε με δύο φορ και πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με το 2-0 πίστευα ότι η ομάδα μας μπορούσε να το γυρίσει.

Πιστεύω ότι η Δόξα ήταν σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς χάσαμε τρεις ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις για να μειώσουμε το σκορ ή τουλάχιστον να πάρουμε ό,τι μπορούσαμε από το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά και έδειξαν ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω σε αυτά. Αυτό ήταν και το μεγάλο κέρδος της ομάδας μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν μέχρι εδώ, στη Δράμα.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί από κάποια λάθη χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είμαστε μέσα μέχρι το τέλος».

Ο Δημήτρης Πολυχρόνης δήλωσε:

«Ενώ ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αδρανήσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μέχρι το τέλος ήμασταν καλύτεροι. Η Δόξα έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά είναι επόμενο καθώς εμείς βγήκαμε μπροστά και ρισκάραμε, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, χάσαμε και τώρα πλέον συνεχίζουμε. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον λιγοστό κόσμο μας που ήρθε μέχρι εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep