«Για το καλύτερο…»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τη Δόξα Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Στις δυσκολίες της κυριακάτικης αναμέτρησης (25/3, 15:00, ΕΡΤ 3) με την Δόξα Δράμας στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ωστόσο ο τεχνικός της Παναχαϊκής τόνισε πως η ομάδα του έδειξε κόντρα στον Άρη για ποιο λόγο βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Αχαιών:

«Αύριο αντιμετωπίζουμε μια καλή και ιστορική ομάδα. Τη Δόξα Δράμας. Απέναντι μας θα βρούμε ένα ποιοτικό σύνολο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον Νίκο Κωστένογλου. Εμείς παρά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη, αποδείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε σε όλους για ποιο λόγο βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι και θα επιδιώξουμε το καλύτερο. 

Η εικόνα των οπαδών μας στην Αγυιά την περασμένη εβδομάδα ήταν συγκλονιστική. Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί η ομάδα μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο από την τεράστια παρουσία τους».

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κοκκινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο γήπεδο του Πανδραμαϊκού. Οι ελλείψεις είναι αρκετές, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντάσιος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος, Αποστολόπουλος, ο διεθνής με την Παίδων, Μασούρας και ο ανέτοιμος Μπιτσάκος.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Χαλκιάς, Βρονταράς, Σούλης, Πολίμος, Μωραΐτης, Μακρυδημήτρης, Στεργίδης, Μπουτζίκος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Βασιλείου, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης.

 

Last modified onΣάββατο, 24 Μάρτιος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep