Χαλάρωμα στο Μάλεμε

Η Παναχαϊκή καλείται να επικρατήσει του ΑΟΧ Κισσαμικού και να μειώσει τη διαφορά από τη 2η θέση στους πέντε πόντους.

[googlead][/googlead]

Στα Χανιά βρίσκεται από τη Δευτέρα (12/03) η αποστολή της Παναχαϊκής. Στην 3η της επίσκεψη στην Κρήτη η ομάδα της Πάτρας καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να αποδείξει ότι άφησε πίσω την ήττα από τον Εργοτέλη. Αντίπαλός της στα Περιβόλια ο ΑΟΧ Κισσαμικός και παρότι το ματς διεξάγεται Τρίτη και 13 (15:00 Web TV), οι «κοκκινόμαυροι» ευελπιστούν να επιστρέψουν στη βάση τους με χαμόγελα.

Η διαφορά από τη 2η θέση αυξήθηκε στους 8 πόντους και εάν η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου υποχρεώσει τους Κρητικούς στη δεύτερη διαδοχική ήττα, τότε θα μειώσει τις αποστάσεις και θα τονώσει το ηθικό της εν όψει Άρη.

Τη Δευτέρα (12/03) έγινε χαλάρωμα στο γήπεδο του Μάλεμε. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι οι Γκίνο (τιμωρημένος), Μασούρας, Μπιτσάκος (τραυματίες) και οι Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Πλέγας, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Μαστραντωνάκης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep