Θέλει διπλό αντίδρασης

Η Παναχαϊκή θέλει για 3η φορά μετά από ήττα να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Η αποστολή για τα Χανιά.

[googlead][/googlead]

Το πρωί της Δευτέρας (12/03) αναχωρεί για τα Χανιά η αποστολή της Παναχαϊκής εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (13/03, 15:00 Web TV) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Περιβόλια. Οι Αχαιοί έχασαν έδαφος μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, όμως στις δύο προηγουμένες ήττες έδειξαν αντίδραση και αυτός είναι ο στόχος τους στο ματς με τους «κυανόλευκους».

Μετά την ήττα από τον Άρη οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν της Δόξας Δράμας, ενώ και μετά την ήττα από τον Αιγινιακό επέστρεψαν με τρίποντο σε βάρος των Τρικάλων. Έτσι, στόχος είναι η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την Κυριακή (11/03) την αποστολή και άφησε εκτός τον τιμωρημένο Γκίνο και τους τραυματίες Μασούρα, Μπιτσάκο. Αποκλείστηκαν ακόμα οι Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Πλέγας, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Μαστραντωνάκης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep