«Δείξε μου τα χαφ σου…»

Ο Γιώργος Φωτάκης έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος της Παναχαϊκής Ο Γιώργος Φωτάκης έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος της Παναχαϊκής

«Αχώριστοι» στην μεσαία γραμμή της Παναχαϊκής, Γιώργος Φωτάκης και Δημήτρης Γκίνο που έχουν το απόλυτο των συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. 

[googlead][/googlead]

«Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις» λένε αρκετοί προπονητές και η Παναχαϊκή μπορεί να καυχιέται ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο, τους Γιώργο Φωτάκη και Δημήτρη Γκίνο (συνήθως ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο δεύτερος λίγο πιο μπροστά του).

Αμφότεροι αποτελούν από τους πρωτεργάτες της φετινής εξαιρετικής πορείας των Αχαιών στο πρωτάθλημα. Μάλιστα για την προσφορά τους… μιλάνε οι αριθμοί καθώς οι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων» που συνεχίζουν με το απόλυτο των συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στα 15 ματς, ενώ από την πλευρά του ο 23χρονος μέσος έχει μείνει στον πάγκο μόλις σε ένα παιχνίδι. Δείγμα του πόσο τους εμπιστεύεται ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep