Ο 2ος νεότερος σκόρερ της Παναχαϊκής

Η στιγμή που σκοράρει ο Νίκος Μασούρας στην Καρδίτσα Η στιγμή που σκοράρει ο Νίκος Μασούρας στην Καρδίτσα

Ο Νίκος Μασούρας ξεπέρασε πάλι τον Κώστα Κατσουράνη πετυχαίνοντας γκολ πριν συμπληρώσει τα 17 - ποιος κατέχει το ρεκόρ του νεότερου σκόρερ της Παναχαϊκής.

[googlead][/googlead]

Τα ρεκόρ του Νίκου Μασούρα είναι συνυφασμένα με την... Αναγέννηση Καρδίτσας!

Κόντρα στους Θεσσαλούς για το θεσμό του κυπέλλου στις 20/9/2017 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της Παναχαϊκής σε ηλικία 16 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών και ξανά απέναντι στην ίδια ομάδα (αυτή τη φορά στο εκτός έδρας 1-2 για το πρωτάθλημα στις 11/2) πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 28 ημερών.

Και στις δύο περιπτώσεις μάλιστα ξεπέρασε τον σημερινό τεχνικό διευθυντή των Αχαιών Κώστα Κατσουράνη (ο οποίος παρεμπιπτόντως έκανε ποστάρισμα για τον πιτσιρικά στα social media).

Με τη διαφορά βέβαια ότι ο «Κατσούρ» πρωτοεμφανίστηκε στην Παναχαϊκή της Α' Εθνικής. Σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 13 ημερών έκανε ντεμπούτο σε εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 2/10/1996 και σκόραρε (3-0) στην εντός έδρας νίκη επί του Αθηναϊκού στις 18/5/1997 για το πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών 10 μηνών και 27 ημερών.

Από κει και πέρα σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της βάσης soccerbase ο γεννηθείς στις 15/6/2001 Νίκος Μασούρας είναι ο 2ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Παναχαϊκής. Μάλιστα, ο 1ος της λίστας είναι ένας από τους σημερινούς συμπαίκτες του!

Ο Κώστας Πλέγας, που επέστρεψε ως χειμερινή μεταγραφή στην Πάτρα, είχε σκοράρει στο Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 2-0 στις 17/11/2013 (Football League) σε ηλικία 16 ετών, 6 μηνών και 29 ημερών. Δηλαδή ήταν ένα μήνα νεότερος από τον Μασούρα, όταν κούνησε πλεκτό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep