Χωρίς Φουρλάνο, Στεργίδη

Η Παναχαϊκή καλείται να υπερασπιστεί τη 2η θέση και να επιστρέψει στις επιτυχίες στην αήττητη έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Ένα αήττητο σερί 10 αγώνων «τρέχει» η Παναχαϊκή, όμως οι δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έφεραν τον ΟΦΗ σε απόσταση αναπνοής. Οι Αχαιοί, λοιπόν, καλούνται την Κυριακή (11/02, 15:00 ΕΡΤ3) να γίνουν οι πρώτοι που θα επικρατήσουν στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας και να μείνουν μόνοι στη 2η θέση.

Εκτός πλάνων του προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλου έμεινε εν τέλει ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λυμπέρης Στεργίδης. Το ιατρικό τιμ δεν έδωσε συγκατάθεση για να συμπεριληφθεί στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Επίσης, στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Πλέγας, Αντωνακόπουλος, Μπιτσάκος, Μαστραντωνάκης, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης.

Η 20άδα που αναχωρεί το απόγευμα για την Καρδίτσα: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Βασιλείου, Μωραΐτης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep