Ο Φουρλάνος και ο… Αποστολόπουλος

Οι δυσκολίες συμμετοχής του Σπύρου Φουρλάνου στο ματς της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το παράδειγμα του Κώστα Αποστολόπουλου. 

[googlead][/googlead]

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Παναχαϊκής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (11/2). Οι Αχαιοί μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν σε μία από τις «σκληρές» έδρες του πρωταθλήματος. 

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σπύρος Φουρλάνος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα (προέρχεται από αποχή σχεδόν τριών εβδομάδων) και με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του ακόμα και στην αποστολή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς την περίπτωση του Κώστα Αποστολόπουλου ο οποίος χωρίς προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, όχι απλά ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά και στο βασικό σχήμα.

Έτσι η τελική απόφαση για τον Φουρλάνο αναμένεται μετά την προπόνηση του Σαββάτου (10/2) και αφού ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος «ζυγίσει» τα δεδομένα, με ξεκάθαρη διάθεση να μην ρισκάρει την υγεία του ποδοσφαιριστή του.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep