«Αν σκόραρα...»

Η μπηχτή του Κώστα Χαλκιά, η προσπάθειά του να σκοράρει για πρώτη φορά και το σχόλιό του για τον Παναθηναϊκό.

[googlead][/googlead]

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είπε «όχι» στον Κώστα Χαλκιά στο φινάλε του αγώνα Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός. Και όπως είπε χαριτολογώντας ο γκολκίπερ των Αχαιών μετά το φινάλε, δεν περιμένει να σκοράρει για να αποσυρθεί, αλλά αν έβρισκε δίχτυα μάλλον η απόσυρσή του θα έπαιρνε παράταση. Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα του OTE:

Για την επιστροφή του μετά από 5,5 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες:

«Όσος χρόνος και να περάσει σκέφτεσαι πάντα επαγγελματικά. Τότε εγώ δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιοι άλλοι παράγοντες που δεν είναι του παρόντος. Παίξαμε με σκοπό να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Μέχρι τέλος προσπαθήσαμε να το πετύχουμε. Κάποια παιδιά που είχαν περισσότερο χρόνο λόγω της κούρασης του πρωταθλήματος ξεκουράστηκαν.

Υπάρχουν δύο συναισθήματα. Το ένα ικανοποίηση, διότι έπαιξαν πολλά νέα παιδιά και είχαν πολύ καλή παρουσια. Από την άλλη το γεγονός ότι θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για την προώθησή του στα τελευταία λεπτά και αν η δίψα του είναι η ίδια:

«Δεν αλλάζει. Όπου και να είσαι ο στόχος είναι ένας. Προσαρμόζεσαι στα δεδομένα και στις απαιτήσεις και τα θέλω της ομάδας. Είχα μία πολύ καλή ευκαιρία, αλλά έκανε εξίσου μία πολύ καλή απόκρουση ο Βλαχοδήμος και μας στέρησε το κάτι παραπάνω».

Αν περιμένει να σκοράρει για να κρεμάσει τα γάντια του:

«Όχι, όχι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοράρει ποτέ. Αν σκοράρω νομίζω θα πάρω περισσότερη παράταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία υπεραριθμία στην επίθεση για να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Θεωρώ και πιστεύω ότι όσο προχωρούν τα παιχνίδια έρχεται όλο και περισσότερος στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να έρχεται όλο και πιο υγιής κόσμος. Γίνεται μία εντελώς διαφορετική προσπάθεια από τα δεδομένα τα ελληνικά και νομίζω από τα νορμάλ δεδομένα του εξωτερικού».

Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρίσκεται:

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο. Το γεγονός ότι μια μεγάλη ομάδα ταλαιπωρείται από αυτά τα προβλήματα δεν θα το πίστευα ποτέ. Τον καλό, υγιή και δυνατο Παναθηναϊκό τον θέλει όλο το πρωτάθλημα για να είναι πιο ανταγωνιστικό. Δυστυχώς έγιναν σοβαρά λάθη που έχουν μεγάλη επίπτωση στην ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εύχομαι να βρεθεί μια λύση, γιατί δεν είναι μόνο το θέμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για όλο το ποδόσφαιρο. Να μην μπούμε πάλι στα ίδια προβλήματα που υπήρχαν σε μεγάλες ιστορικές ομάδες που αυτή τη στιγμή δεινοπαθούν και έχουν εξαφανιστεί εντελώς από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep