«Δεν έχουμε αναπληρωματικούς»

Συγχαρητήρια του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή δεν έχει βασικούς και αναπληρωματικούς όπως δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Αχαιών συνεχάρη τους παίκτες του και ανέφερε:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Μετά το 0-1 αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Προσπαθήσαμε να προκριθούμε, αυτό θέλαμε. Δυστυχως δεν τα καταφέραμε. Το παλέψαμε, όμως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Μπορεί να έχουμε κάνει αλλαγές, αλλά δεν έχουμε βασικούς και αναπληρωματικούς. Όλοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και ειδικά όταν θεωρούνται ότι είναι μετά την πρώτη ενδεκάδα. Αυτοί οι παίκτες δε νομίζω ότι θεωρούνται αναπληρωματικοί».

Αν η νοοτροπία που θέλει να περάσει είναι αυτή της πίεσης που έβγαλε η Παναχαϊκή:

«Πρέπει να τους συγχαρούμε για την προσπάθειά τους, για το πάθος τους. Υπάρχουν και πράγματα στο ποδόσφαιρο μη μετρήσιμα που ίσως καθορίζουν αποτέλεσμα. Αν έπαιρναν τη νίκη σήμερα θα ήταν από τα ψυχικά τους αποθέματα. Η Παναχαϊκή έχει μία ταυτότητα, θέλει να πιέζει, να παίζει ποδόσφαιρο και σιγά σιγά πιστεύω να τα καταφέρουμε δουλεύοντας».

Για τον στόχο της Παναχαϊκής και τι κρατά από το Κύπελλο:

«Κρατάμε ότι ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στα τρία ματς. Ότι στο τέλος δεν μπορέσαμε να προκριθούμε και δίνουμε πλέον έμφαση στο πρωτάθλημα με αρχή το ματς με τη Δόξα Δράμας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep