«Με όλες τις δυνάμεις»

Ο Θανάσης Πινδώνης μίλησε στο flnews για την Παναχαϊκή και το μέλλον της στην κατηγορία.


Η Παναχαϊκή πάλεψε στην Κέρκυρα απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, προηγήθηκε, αλλά τελικά έχασε με 2-1. Το γκολ των Αχαιών σημείωσε στο 2ο λεπτό ο Θανάσης Πινδώνης, ο οποίος μίλησε στο flnews για την ομάδα του και το πώς βλέπει τη συνέχεια, μετά και την μη έκδοση των δελτίων.

Ο 29χρονος μέσος ανέφερε: «Προ ημερών αρκετά παιδιά γυρίσαμε στην ομάδα, αφού η διοίκηση μας κάλυψε σε όσα είχαμε ζητήσει. Η Παναχαϊκή οργανωτικά άλλαξε, βρήκαμε σταθερό γήπεδο για προπόνηση, την Αγυιά και υπήρξαν όλες οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που έγινε όμως με τα δελτία ήταν πισωγύρισμα. Πλέον μείναμε με λίγους παίκτες, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή».

Για το ματς με την Κέρκυρα ανέφερε: «Αν η ομάδα μου ήταν πλήρης, δηλαδή να έχουμε όλα τα νέα αποκτήματα και ο καθένας να έπαιζε στη θέση που ξέρει να παίζει, το βλέπω πολύ πιθανό να παίρναμε βαθμό ή βαθμούς». Σημειώνεται ότι οι ιθύνοντες της αχαϊκής ΠΑΕ δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να βγάλουν τα δελτία των «νέων», κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Last modified onΔευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep