«Μπορεί να μείνουμε οκτώ, ή εννέα»

Τι είπε για το μέλλον του στον πάγκο της Παναχαϊκής ο Στάθης Σταθόπουλος.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και προβληματισμένος για την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Στάθης Σταθόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα όπου η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 2-1. Αρχικά δήλωσε:

«Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα προς ένα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια στις γνωστές δύσκολες συνθήκες. Ειδικά σε ένα ματς όπως το σημερινό, όπου ήρθαμε με 13 παίκτες απέναντι σε έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο και σε ένα ματς πολύ μεγαλύτερης δυσκολίας από όσα είχαμε δώσει μέχρι τώρα. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα».

Αγωνιστήκαμε πολύ πειθαρχημένα σε όλη την διάρκεια, κάναμε μεγάλη προσπάθεια ακόμη και χρησιμοποιώντας παιδιά σε άλλες θέσεις από αυτές που αγωνίζονται. Αν στην φάση του Πέδρο είχαμε πιο αποτελεσματική έκβαση και κάναμε το 0-2 να καταφέρναμε κάτι καλύτερο, χωρίς να σημαίνει πως η Κέρκυρα δεν θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο ημίχρονο υπήρχαν κάποια παιδιά που δεν μπορούσαν να παίξουν άλλο και μόνο οι ίδιοι και εμείς ξέρουμε πώς κατάφεραν να συνεχίσουν.

Ήδη κάποιοι αύριο θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις επειδή έχουν χτυπήματα και ίσως από 13 να μείνουμε οκτώ ή εννέα. Οπότε δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο, αλλά ίσως αν είχαμε μεγαλύτερη πείρα να το διαχειριζόμασταν καλύτερα. Υπάρχει μια ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Η παρουσία μου στον σύλλογο θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις, αυτά, όμως θα τα συζητήσουμε στην Πάτρα και όχι στην Κέρκυρα».

Last modified onΔευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep