Ευχαριστίες στους Σερραίους

Οι διοικούντες την Παναχαϊκή ευχαριστούν τον Πανσερραϊκό για τη φιλοξενία και τον Εθνικό Σερρών για την παραχώρηση γηπέδου για προπόνηση

Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι ιθύνοντες της Παναχαϊκής από την φιλοξενία του Πανσερραϊκού και διαβεβαιώνουν τα «λιοντάρια» πως θα τους το ανταποδώσουν στο ματς του δευτέρου γύρου. Επίσης, οι Αχαιοί δεν θα επιστρέψουν στη… βάση τους αλλά θα μείνουν στις Σέρρες για προπόνηση και την Δευτέρα (26/10) θα μεταβούν στην Κέρκυρα για το ματς του Κυπέλλου με τους Φαίακες. Έτσι, θέλησαν να ευχαριστήσουν και τον Εθνικό Σερρών για την παραχώρηση γηπέδου για την μίνι προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για την εξαιρετική φιλοξενία και να διαβεβαιώσει πως θα επικρατούν οι ίδιες συνθήκες και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Πάτρα. Επίσης, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς τής ευχαριστίες στην ομάδα του Εθνικού Σερρών αλλά και στον κ. Χρήστο Μέγκλα που παραχώρησαν γήπεδο για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep